dilluns, 19 de juny del 2017

Crazy Spirit - Discografia


Avui us deixo una entrada que feia temps que volia fer. Es tracta de la discografia, fins ara, de Crazy Spirit.

Els Crazy Spirit son un grup de punk de Nova York. Han fundat algun tipus de triada bizarra juntament amb Hankwood & The Hammerheads i Dawn Of Humans, on crec que hi comparteixen membres.

El so del grup és bastant estàtic però del tot original. Les guitarres i el baix son juganers i la veu és ratolinesca. El bateria repeteix incessament un ritme tum-pa-pa-tum que defineix molt com s'hi acaben incorporant la resta d'instruments. Fent una mica d'advocat del diable, sembla que es vulgui crear algun tipus de nou d-beat (podríem parlar de crazy-beat o c-beat?) a través d'aquesta repetició. Tot això es pot embolcallar amb una aposta pel lo-f i una masterització molt estrident i distorisonada que li donen aquest aire de gravació extreta d'un exorcisme realitzat en una carpa de circ abandonada.

Un altre detall a destacar és l'artwork del grup, que recull imatges diabòliques extretes de diverses cultures, barrejant-ho amb la cultura punk destructiva pròpia de Nova York.

M'ha costat una miqueta recollir tota aquesta discografia perquè pocs dels seus treballs tenen una referencia clara. Només el senzill I'm Dead té títol propi i alguns treballs s'han tret en diversos formats, diferents segells i alguns comparteixen cançons regrabades.

El que està inclòs en aquesta discografia és:
  • Demo de 2009
  • EP de 2010
  • Senzill I'm Dead de 2011
  • LP de 2012
  • Demo casset de 2014
  • EP de 2015
Per últim, afegeixo que el so del grup no ha patit a penes canvis al llarg de 8 anys excepte la masterització final de cada treball. Tot i així, es tracta d'un grup amb un so que m'ha enganxat moltíssim.

Aquí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada