dimarts, 19 de juny del 2012

The Fight / Represión - Split


Qui son?
The Fight son uns nois i noies de Polònia més el bateria dels alemanys Vitamin X. Represión son de Bilbao. Va donar el cas en què els grups van coincidir i van fer una gireta per la península.

Què és?
Split editat per In My Heart Empire. 3 temes pels The Fight: tot i renunciar a la veu cridanera i riotgrrlesca de l'anterior 'Maldición', segueixen a la mateixa línea de crust melòdic a la vena de Tragedy o From Ashes Rise. 4 temes per Represión: seguint també el mateix camí de hardcore a gran velocitat influenciats per Seein' Red o E-150. En tots dos casos, una bofetada en tota la cara.
Nota: L'arxiu conté els temes de The Fight ripejats del bandcamp, mentre que els de Represión estan ripejats del vinil. Per fallos tècnics, la cosa es sent bastant millor amb els polacs, però m'agradaria saber la vostra opinió sobre el ripeig de Represión. Així mateix, animo a qualsevol a fer un ripeig millor, que els meus recursos eren del tot escassos.

Referència: http://malditarepresion.bandcamp.com/album/split-w-the-fight-7
http://thefightpunx.bandcamp.com/album/split-7inch-with-represi-n
Descarrega: Aquí
Estil: Crust / Hardcore

1 comentari:

  1. Merci per la nova ripejada del k7 de Represión, la veritat és que es nota molt la millora de qualitat!!

    A tot això, com a apunte tocahuevos, Vitamin X són dels pocs grups "locals" d'Amsterdam tot i que ni toquin ni es deixin veure mai per enlloc.

    Y mu bien el blog, a seguir así!!

    ResponElimina