dimarts, 6 de setembre del 2011

Paperplanecrash - Tour CD


Qui son?
Paperplanecrash son uns bons nois d'Eslovenia. La seva 'biografia' parla per si sola: "Solíem tocar en bandes de crust i vam girar per Europa diverses vegades, però ens vem adonar que l'escena començava a ser cada cop més aburrida. Tothom vestia de negre, ningú estava massa atent, ningú ballava... podríem dir que tot era massa seriós. Per l'altra banda, tots som 'crusties' i ens agraden les idees darrere de l'escena, així que vam decidir començar Paperplanecrash. Nova banda, nous temes, nou estil, les mateixes lletres i les mateixes idees. Així que aquí ho teniu: Disco Crust. Veu, emborratxa't però para de barallar-te i posa't a ballar." (Traducció lliure de http://www.paperplanecrash.org/)

Què és?
Durant aquest mes estaran girant per Europa i han decidit recopilar uns quants temes per a la gira. Els 4 temes de disc queden definits per ells com disco crust, però la veritat és que volen més per l'emo i el punk. A mi em recorden a Fugazi, Jawbreaker o Big Kids. Tot i així, una bona proposta!

Referència: http://www.paperplanecrash.org/
Descarrega: Aquí
Estil: Emo / Punk

PD: El dia 8 toquen a Barcelona. Si a algú li interessa venir, podeu enviar un correu a undelluable@gmail.com i s'informarà sobre l'event.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada